Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Guangzhou Yuxing Printing & Packaging Co., Ltd. 86-185-8925-8190 nick@gzyxcn.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Guangzhou Yuxing Printing & Packaging Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα Guangzhou Yuxing Printing & Packaging Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Guangzhou Yuxing Printing & Packaging Co., Ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εξαγωγέας

 • Κύρια Αγορά

  Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  Πεθαίνω

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  50~80

 • Ετήσιες πωλήσεις

  3000000-5000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  1987

 • Εξαγωγή pc

  70% - 80%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-185-8925-8190

Εισαγωγή

Η Guangzhou Yuxing Printing & Packaging Co., Ltd., ένας επαγγελματίας κατασκευαστής φιλικών προς το περιβάλλον χαρτοσακών που βρίσκεται στην πόλη Renhe, περιοχή Baiyun, Guangzhou, κοντά στο αεροδρόμιο Baiyun.

 

Στην Yuxing Printing & Packaging, ειδικευόμαστε στη χρήση προηγμένων μηχανημάτων για να δημιουργήσουμε υψηλής ποιότητας χαρτοσακούλες φιλικές προς το περιβάλλον.Τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας και με προσοχή στις λεπτομέρειες, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

 

Η εταιρεία μας απασχολεί 50 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι περισσότεροι από τους μισούς είναι τεχνικοί υψηλής εξειδίκευσης.Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO9001 και FSC δασική πιστοποίηση, που μας επιτρέπουν να ανταποκριθούμε στις ποικίλες απαιτήσεις των πελατών μας.

 

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, και είμαστε πολύ περήφανοι για την ικανότητά μας να παραδίδουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας εγκαίρως και εντός του προϋπολογισμού.Η ομάδα μας εξειδικευμένων επαγγελματιών είναι αφιερωμένη στην παροχή εξατομικευμένης υποστήριξης και καθοδήγησης για να βοηθήσει τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους..

Αν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο προμηθευτή φιλικών προς το περιβάλλον χαρτοσακών, μην ψάχνετε άλλο από την Guangzhou Yuxing Printing & Packaging Co., Ltd.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Ιστορία

Η Guangzhou Yuxing Printing and Packaging Co., Ltd. ιδρύθηκε το 1987 στο Guangzhou της επαρχίας Guangdong της Κίνας.αλλά σταδιακά μετατράπηκε σε κατασκευαστή χαρτόκουτων., χαρτόνια και φιλικές προς το περιβάλλον χαρτοσακούλες.

Η εταιρεία καλύπτει έκταση 8.000 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει δεκάδες επαγγελματικούς εξοπλισμούς παραγωγής.Η εταιρεία δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μέσω τεχνολογικής καινοτομίας και ενημερώσεων εξοπλισμούΤαυτόχρονα, η εταιρεία προωθεί ενεργά τις έννοιες προστασίας του περιβάλλοντος και είναι αφιερωμένη στην παραγωγή και πώληση φιλικών προς το περιβάλλον σακουλών χαρτιού,να συμβάλλει θετικά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Μετά από περισσότερα από 30 χρόνια ανάπτυξης, η Guangzhou Yuxing Printing and Packaging Co., Ltd.έχει γίνει ένας επαγγελματίας κατασκευαστής συσκευασίας με υψηλή φήμη στην επαρχία Guangdong και ακόμη και σε όλη την Κίνα.

Υπηρεσία

Η εταιρεία μας είναι προσαρμοσμένη να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με μια επαγγελματική, υπομονετική και λεπτομερή προσέγγιση.Η έμπειρη ομάδα μας δεσμεύεται να προσφέρει λύσεις για να βοηθήσει τους πελάτες μας να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους..

 

Η επαγγελματική ομάδα μας ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών μας και τους παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τα προϊόντα και τεχνική υποστήριξη.Δίνουμε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και να διασφαλίσουμε ότι κάθε βήμα εκτελείται αυστηρά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πελάτη, εξασφαλίζοντας ικανοποιητικά προϊόντα και υπηρεσίες.

 

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ολόκληρη τη διαδικασία από το σχεδιασμό του προϊόντος μέχρι την παραγωγή και την παράδοση, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν ολοκληρωμένη υποστήριξη.Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, την οικοδόμηση μακροπρόθεσμων συνεργασιών.

 

Είτε χρειάζεστε προσαρμοσμένες σακούλες χαρτιού είτε έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, είμαστε πάντα πρόθυμοι να απαντήσουμε υπομονετικά και σχολαστικά στις ερωτήσεις σας.Παρακαλούμε να αισθάνεστε ελεύθεροι να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή., και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Η ομάδα μας

Η Guangzhou Yuxing Printing and Packaging Co., Ltd. διαθέτει 20 επαγγελματικά τεχνικά στελέχη που είναι υπεύθυνα για τον έλεγχο και την εποπτεία όλων των διαδικασιών παραγωγής.Η εταιρεία έχει τμήματα όπως σχεδιασμόςΜετά την παραλαβή των παραγγελιών από τους πελάτες, η εταιρεία μπορεί γρήγορα να παρέχει δείγματα απόδειξης για επιβεβαίωση από τον πελάτη.