Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Guangzhou Yuxing Printing & Packaging Co., Ltd. 86-185-8925-8190 nick@gzyxcn.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Guangzhou Yuxing Printing & Packaging Co., Ltd.,

Guangzhou Yuxing Printing & Packaging Co., Ltd.,

March 12, 2024

Η Guangzhou Yuxing Printing & Packaging Co., Ltd., ένας επαγγελματίας κατασκευαστής φιλικών προς το περιβάλλον χαρτοσακών που βρίσκεται στην πόλη Renhe, περιοχή Baiyun, Guangzhou, κοντά στο αεροδρόμιο Baiyun.

 

Στην Yuxing Printing & Packaging, ειδικευόμαστε στη χρήση προηγμένων μηχανημάτων για να δημιουργήσουμε υψηλής ποιότητας χαρτοσακούλες φιλικές προς το περιβάλλον.Τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας και με προσοχή στις λεπτομέρειες, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

 

Η εταιρεία μας απασχολεί 50 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι περισσότεροι από τους μισούς είναι τεχνικοί υψηλής εξειδίκευσης.Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO9001 και FSC δασική πιστοποίηση, που μας επιτρέπουν να ανταποκριθούμε στις ποικίλες απαιτήσεις των πελατών μας.

 

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, και είμαστε πολύ περήφανοι για την ικανότητά μας να παραδίδουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας εγκαίρως και εντός του προϋπολογισμού.Η ομάδα μας εξειδικευμένων επαγγελματιών είναι αφιερωμένη στην παροχή εξατομικευμένης υποστήριξης και καθοδήγησης για να βοηθήσει τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους..

Αν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο προμηθευτή φιλικών προς το περιβάλλον χαρτοσακών, μην ψάχνετε άλλο από την Guangzhou Yuxing Printing & Packaging Co., Ltd.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.